Pachete

Petrece romaneste de 1 Decembrie

1 Decembrie este ziua noastră, a românilor, așadar vino la Predeal să petrecem românește într-un cadru traditional cu bucate alese si cu voie bună. Atmosfera va fi întreținuta cu muzică live de petrecere. De asemenea nu va lipsi tăierea porcului si focul de tabară din spațiul nostru BBQ. Alege să petreci momente de neuitat alaturi de cei dragi , într-o atmosfră caldă si primitoare!

Descarca brosura

Pachet Craciun

Petrece Sfânta Sărbătoare a Crăciunului alaturi de noi! La Hotel Rozmarin, noi continuam tradiția, așadar de pe masă nu vor lipsi specialitățile pregătite cu multă atenție de bucătarii nostri. Atmosfera din jurul focului de tabără și sosirea lui Moș Crăciun vor face sejurul dumneavoastră de neuitat.

Descarca brosura

Pachet Revelion

La trecerea dintre ani, haide să petreci alături de noi o seară memorabilă, cu artiști consacrati, spectacol de cabaret si foc de artificii. Grăbește-te sa rezervi un sejur de 4 nopti într-o locație de vis. Până pe data de 15 Decembrie poți benefecia de 15% discount early booking pentru rezervările achitate integral

Descarca brosura

Pachet 5 nopti

Pachetul include 5 nopti de cazare, in camera dubla standard, mic dejun si cina. De asemenea, in costul pachetului intra si accesul la sauna finlandeza si la sala de fitness, parcarea gratuita si supravegheata video, masa ping-pong, wi-fi nelimitat. Clientii nostri, se pot bucura si de alte servicii contra cost cum ar fi masajul (tariful variaza in functie de durata acestuia 70-100 RON).

Descarca brosura

Pachet 3 nopti

Pachetul de 3 nopti a fost special creat pentru relaxare. Poti profita de un week-end la munte, pentru a-ti reincarca bateriile dupa o saptamana agitata! Cazarea se face in camera dubla standard iar tariful include mic dejun , accesul la sala de fitness, sauna, wi-fi nelimitat, gratuit si loc de parcare supravegheat video si la alegere cina. Clientii nostri, se pot bucura si de alte servicii contra cost cum ar fi masajul - tariful variaza in functie de durata acestuia intre 70-100 RON.

Descarca brosura