close

Private

Hotel Rozmarin

Punem suflet în ceea ce facem și suntem alături de tine pas cu pas. Atunci când alegi să sărbătorești un eveniment special din viața ta, îți dorești să iasă perfect. Orice ai avea în plan pentru nunta ta de vis sau botezul desprins din povești, echipa noastră de profesioniști te va ajuta din toată inima. Îți punem la dispoziție săli de nuntă în Predeal sau săli de botez adaptate cerințelor tale.

Atunci când plănuiești o nuntă intimă, un botez colorat, o petrecere cu grătar și lăutari sau un eveniment în familie, locația este factor cheie de decizie. Restaurantul Rozmarin este ideal pentru o nuntă tradițională și nu numai. Indiferent de tema nunții tale, împreună o vom pune în practică.

Te vom întâmpina cu cele mai delicioase bucate tradiționale, obținute după rețete ce sunt parte a culturii românești și fără adaosuri nespecifice rețetei autentice. Te vei linge pe degete!

Pentru meniurile de mâncare și băutură, sau pentru a rezerva o sală de nuntă în Predeal sau sală de botez la hotel Rozmarin, contactează-ne la adresa de e-mail: rezervari@hotelrozmarin.ro

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.