close

Evenimente

Hotel Rozmarin Predeal

Evenimentul tău corporate sau privat va fi în lumina reflectoarelor. Fie că organizezi o întâlnire business, un workshop, o lansare de produs, un team building sau un eveniment special din viața ta, hotelul Rozmarin este cadrul ideal. Sălile de evenimente din Predeal pe care ți le punem la dispoziție au capacitatea ajustabilă în funcție de nevoile tale. De asemenea echipa hotelului nostru te va întâmpina cu experiență și profesionalism pentru reușita ta.

Gândim împreună organizarea sălii, meniurile și celelalte detalii necesare unui eveniment de succes! Fie că organizezi evenimente corporate în Predeal sau evenimente private precum nunți sau botezuri, te așteptăm în inima munților, într-un cadru tradițional, să sărbătorim împreună.

Evenimente corporate

Fie ca organizezi un eveniment important pentru compania ta, o conferință de presă, un workshop, un team building, o întâlnire de afaceri sau pregătești o lansare de produs, vei fi asistat la fiecare pas de o echipă profesionistă și experimentată!

Evenimente private

Restaurantul Rozmarin este cadrul perfect pentru organizarea evenimentelor importante din viața ta! Nunta visurilor tale sau petrecerea botezului celui mai mic membru al familiei sunt mai aproape ca niciodată. Echipa noastră îți va oferi cele mai bune soluții.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.