close

Cabane de inchiriat in Predeal

Hotel Rozmarin Predeal

Inchiriere cabana in Predeal

Hotel Rozmarin iți pune la dispoziție 3 cabane, 3 chalet-uri realizate din bușteni și înconjurate de un decor natural splendid. Intime și cu priveliște  către Munții Bucegi, frumoasele cabane sunt ideale pentru grupuri de prieteni și familii. Primești mai mult decât cazare în Predeal, te vei bucura de o experiență relaxantă și intimă. Naturalul și modernul se contopesc într-o experiență de cazare intimă și relaxantă.

Fiecare cabană dispune de 4 dormitoare cu baie proprie, living cu canapea extensibilă, chicinetă și o baie de serviciu. Dotările moderne și atmosfera cozy iți vor face vacanța mai frumoasă.

Ia-ți prietenii cu tine și închiriază una din cele 3 cabane. 4 sau chiar 5 familii pot împarți facilitățile extraordinare ale chalet-ului și se pot bucura de o vacanță în Predeal.

Hotel Rozmarin Predeal

Fotografii cabana

Hotel Rozmarin Predeal

Cabana include urmatoarele facilitati

Icon 4 Camere
4 Camere
Icon Baie individuala
Baie individuala
Icon Living spatios
Living spatios
Icon Chicineta
Chicineta
Icon Initmitate
Initmitate
Icon Dotări de lux
Dotări de lux
Icon 2 Terase
2 Terase
Icon Mobilier lemn masiv
Mobilier lemn masiv
Hotel Rozmarin Predeal

Nu doar o cabana la munte... o vacanta de vis

Hotel Rozmarin continuă să ofere servicii de cazare de înaltă calitate. Tocmai de aceea pune la dispoziția oaspeților săi și 3 cabane rustice cu dotări moderne. Petrece-ți vacanța pe Valea Prahovei și, indiferent de anotimp, bucură-te de tot ce are muntele de oferit. Restaurantul hotelului îi așteaptă pe cei cazați în chalet-uri cu preparate delicioase din bucătăria tradițională și internațională. Vara sau iarna, profită de ofertele de cazare în Predeal ale Hotelului Rozmarin.

Contact Icon
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.